ISO 16657:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٥ يونيو ٢٠٢٣
Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass
ملفات الوثيقة ISO 16657:2023
الإنجليزية
5 صفحات
الإصدار الحالي
20.54 OMR
مجال الوثيقة ISO 16657:2023
This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.
The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.
In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 20589:2025
مواصفة قياسية دولية
Glass in building — Determination of the emissivity

ISO 11265:2025
مواصفة قياسية دولية
Environmental solid matrices — Determination of the specific electrical conductivity

ISO 11465:2025
مواصفة قياسية دولية
Sludge and solid environmental matrices — Determination of dry residue or water content and calculation of the dry matter fraction on a mass basis

ISO 9350:2025
مواصفة قياسية دولية
Corrosion of metals and alloys — Testing method of corrosion resistance for hafnium at high temperature and pressure
